Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Geram tgk gem...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Geram tgk gem



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 1-Apr-2011 22:58
Warming Up entry......hehe
Dah lama betul tak update cerita dan gambar......mahu dah setahun lebih dah....dah banyak benor sawang.... :-D
Sejak berkenalan dengan FB dan menjadi silent reader kepada blog2 yang ada, naik malas lak nak update, lagipun tak pandai cerita macam mereka tu......ahhhh sebenarnya memang dasar pemalas...
Selalu nasihat student.....awak tak pandai, saya boleh tolang tapi kalau awak MALAS, sesiapa pun tak boleh tolong, ini cikgu yang malas ni macamana..... :-> :->

Jom layar gambar2 masa pergi Phuket......cuti sekolah baru ni....

Duit yang abang beri......100 000 bath....tak abis pun

Berkesempatan di Fanta Sea...

Antara makanan yang dapat dinikmati....laksa, sedap tapi pedas... :P

Sup ekor.....mula pelik dan takut nak cuba, tapi takut tak datang lagi, try la.....tak rugi,,,,SEDAP

Abang tengah nak pilih untuk aku la tu.... LOL LOL LOL

© Pidgin Technologies Ltd. 2016